Суперпластифікатор Беветол-SPL 1 кг

Суперпластифікатор для бетону Беветол SPL

Суперпластифікатор BEVETOL-SPL виробляється відомою компанією Isomat (Греція). Він відноситься до суперпластифікаторів бетону широкого спектру дії типу G. Беветол-СПЛ уповільнює схоплювання бетону та прискорює набір міцності. Він застосовується для цементних стяжок підлог з підігрівом, для приготування міцного бетону, незахищеного бетону, бетону, що подається насосами і т.д.

Висока якість суперпластифікатора BEVETOL-SPL підтверджена сертифікатом CE (сертифікат Європейського Союзу щодо відповідності Європейському законодавству та стандартам якості).

Переваги суперпластифікатора BEVETOL-SPL:

1. При додаванні в готовий бетон Беветол-СПЛ збільшує його рухливість та підвищує початкову та кінцеву міцність бетону.

2. При приготуванні бетону пластифікатор BEVETOL-SPL знижує необхідну кількість води (знижує водоцементне відношення) без зниження рухливості суміші, розріджує бетон, збільшуючи осад конуса з 1-4 см до 18-22 см.

3. Суперпластифікатор BEVETOL-SPL уповільнює схоплювання бетону, що дозволяє робити менше робочих швів при бетонуванні та сприяє покращенню перекачування бетону насосами.

4. Значно збільшує водонепроникність бетону.

5. Беветол-СПЛ сприяє ущільненню бетону, перешкоджає його розшарування, значно зменшує усадку бетону під час схоплювання, перешкоджаючи утворенню тріщин.

6. Має антиповітряну дію.

7. Не містить хлоридів та інших корозійних речовин.

8. Сумісний з усіма типами портландцементу.

Характеристики суперпластифікатора Беветол-СПЛ

Колір: темно-коричневий;

Температура при нанесенні: +5…+35°C;

Щільність: 1,15-1,2 1 кг/л ;

Витрата:

- як суперпластифікатор типу G: 0,6-0,8 кг на 100 кг цементу;

- при нижчій дозі діє як пластифікатор типу А, D.

Суперпластифікатор BEVETOL-SPL може додаватися або:

- у воду для приготування бетону чи розчину.

- у готовий бетон незадовго до його використання, у цьому випадку для рівномірного розподілу BEVETOL-SPL у суміші необхідно ретельно перемішати розчин у міксері протягом 4-5 хвилин.

 

Інтернет-магазин будматеріалів у Харкові БудБаза Абсолют пропонує не тільки купити суперпластифікатор Беветол-SPL, але й отримати грамотну консультацію щодо вибору всіх будівельних матеріалів, у тому числі матеріалів для стяжки підлоги. Ми можемо запропонувати якісний варіант будь-якого бюджету. У нас широкий вибір сумішей для підлоги – стяжки, нівелірмаси від найкращих вітчизняних та зарубіжних виробників. Для більш економічного варіанта заливання підлоги ми пропонуємо купити цемент, пісок, щебінь, керамзит у Харкові з доставкою та самовивозом. Телефонуйте!

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 3020

Беветол-СПЛ (Греція), 1 кг ― суперпластифікатор для бетону широкого спектру дії, уповільнює схоплювання бетону. Також застосовується як добавка пластифікатор для цементних розчинів, ідеальний для влаштування "теплих підлог"

240.00 грн