Перфокут ПВХ для мокрої штукатурки 3000 мм

Пластиковий перфорований кутовий профіль для мокрої штукатурки (перфокут ПВХ) призначений для вирівнювання та захисту кутів стін та інших конструкцій при оштукатурюванні поверхонь та інших будівельних роботах. Пластиковий куточок можна застосовувати в умовах підвищеної вологості та кислотності (наприклад, гіпсова штукатурка). Перфокут ПВХ застосовується для нанесення великого штукатурного шару. 

Застосування ПВХ штукатурних куточків гарантує відсутність брудних потік та іржі, як при використанні металевих профілів. Ще одна перевага пластикового штукатурного куточка - білий колір пластику не просвічується крізь фарбу, цей кутовий профіль також стійкий до вм'ятини.



У нас завжди можна купити ПВХ перфокут в Харкові за низькою ціною. Інтернет-магазин  будматеріалів БудБаза Абсолют пропонує купити все для ремонту та оздоблення: гіпсокартон, штукатурки та шпаклівки, суміші для влаштування підлог – стяжки, нівелір маси, самовирівнювальні суміші, цемент, керамзит, пісок, щебінь, гранотсів а в Харкові – з доставкою утеплювачі – пінопласт, мінеральні вати, базальтові вати, профнастил, водостоки та багато іншого. Потрібні будматеріали Харків з доставкою по місту та області – дзвоніть! Ми пропонуємо послуги вантажників (підйом на поверх), вивіз будівельного сміття, утеплення фасадів та багато іншого.



Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 3058

Перфокут пластиковий для мокрої штукатурки 3000 мм

41.00 грн