Гіпсокартон - сучасна обробка приміщень

Листы гипсокартона Кнауф

Подивитися ціни на гіпсокартон Кнауф

Одним з найбільш практичних і універсальних матеріалів для внутрішньої обробки приміщень по праву вважається гіпсокартон. Листи цього матеріалу застосовуються для швидкого і якісного вирівнювання стін, використовуються для зведення легких, але досить міцних міжкімнатних перегородок, за допомогою гіпсокартону можна виготовити досить недорогі багаторівневі підвісні стелі.


Зовнішній шар гіпсокартону виконується з декількох шарів спеціальної будівельного паперу - картону, що володіє підвищеними, в порівнянні зі звичайним папером, вологостійкими і теплоізоляційними властивостями. При виготовленні ВГЛК - вологостійкого гіпсокартону, папір додатково просочується протигрибковими вологовідштовхувальними складовими, що дозволяє застосовувати дані будматеріали в приміщеннях з підвищеними показниками вологості. Хороші теплоізоляційні властивості цього матеріалу підвищують якість обробки, дозволяючи не тільки вирівняти поверхні, але і поліпшити функціональні характеристики приміщення.

При виготовленні сердечника для ГКЛ застосовується будівельний гіпс від Г-5 до Г-25 марки. Для поліпшення міцності будматеріалу гіпс додатково армується мікроволокнами. Поряд з хорошою міцністю і довговічністю, будівельний гіпс має властивість «дихати», що дуже важливо при проведенні внутрішньої обробки приміщень. Таке облицювання стін дозволяє зберігати в кімнатах сприятливий мікроклімат, до того ж цей будматеріал повністю екологічний, негорючий, не виділяє шкідливих і алергенних речовин.

Гипсокартон Кнауф в ХарьковеОдним зі світових лідерів з виробництва гіпсокартону сьогодні є концерн Кнауф (Knauf). Стандартний гіпсокартон Кнауф випускається в розмірі 1200*2500 мм, так як листи даного формату оптимально підходять для проведення ремонту в більшості житлових і промислових приміщеннях. Для максимальної зручності при роботі в нестандартних будівлях також випускаються листи з розмірами 1200*3000 мм і 1200*2000 мм. Цей матеріал підходить також для обробки кімнат зі складним дизайном, що включає в себе вигнуті або арочні елементи. Для таких робіт випускаються спеціальні листи гнучкого гіпсокартону. Товщина гіпсокартону Кнауф може становити 6,5 мм, 9,5 мм і 12,5 мм.

  • Гіпсокартон - сучасна обробка приміщень