Сухі будівельні суміші для основних видів ремонту


Цементные и гипсовые смеси в Харькове

Подивитися ціни на сухі будівельні суміші

 

Сухі суміші різного типу сьогодні застосовуються практично на всіх етапах проведення будівництва та ремонту будівель. Ця група будматеріалів включає в себе велику кількість різновидів клейових, штукатурних, шпаклювальних та інших складів, виконаних на основі в'яжучого, в якості якого зазвичай виступає цемент або гіпс.


Правильно підібрані компоненти сухої суміші дозволяють швидко приготувати оптимальний розчин для того чи іншого виду робіт, точно розрахувати кількість необхідних будматеріалів. Застосування готових цементних і гіпсових сухих сумішей зручно як при проведенні невеликого ремонту, так і при будівництві великих відповідальних об'єктів.

 

До найбільш затребуваним складів на цементній основі можна віднести кладочні суміші, матеріали для ремонту підлог, штукатурні розчини, клею для плитки, природного каменю, утеплювачів та ін. Застосування готових модифікованих сухих сумішей замість традиційного цементно-піщаного розчину дає переваги по багатьом параметрам і значно підвищує якість виконаних робіт.

 

Купить смеси Церезит в ХарьковеТак, наприклад, використання спеціального клею для газобетону дозволяє отримати дуже тонкі і надійні шви, що не створюють в стіні, виконаної з теплого кладочного матеріалу, «містків холоду». Сучасні види клею для плитки та інших облицювальних матеріалів мають в своєму складі спеціальні речовини, що забезпечують необхідну пластичність розчину без втрати його міцності, що прискорюють тверднення, що перешкоджають замерзанню та ін.

 

Будівельні матеріали для ремонту підлоги - цементні стяжки, самовирівнюючі суміші, нівелірмасси, - дозволяють швидко і якісно вирівняти основу, оптимально підготувати її перед укладанням будь-яких підлогових покриттів. Різні суміші для ремонту підлог дозволяють виконувати шар стяжки різної товщини, максимальний і мінімальний розмір якої завжди вказується виробником на упаковці. Завдяки цьому для кожного конкретного приміщення можна підібрати найбільш підходящий за параметрами і ціною склад.

 

Цементні штукатурки та ремонтні суміші найбільш часто використовуються для виконання зовнішніх робіт. Пластифікатори та інша будівельна хімія, що входить до складу таких розчинів, сприяють запобіганню розтріскування штукатурного шару, збільшує водонепроникність матеріалів, покращує їх експлуатаційні властивості. Подібні штукатурки виконуватися на основі не тільки сірого, а й білого цементу, що часто затребуване при облаштуванні фасадів будівель.

 

Купить смеси Кнауф в ХарьковеСухі гіпсові суміші застосовуються для внутрішнього ремонту та оздоблення приміщень. Крім стандартних штукатурних і шпаклювальних складів, таких як Кнауф старт і Кнауф фініш, в останні роки великого поширення набули клею для гіпсокартону (Перлфікс), універсальні штукатурні суміші (Ротбанд), шпаклівки для швів гіпсокартону (Фугенфюллер), виконані на основі гіпсу. Швидкість висихання подібних сумішей вище, ніж у аналогічних складів на основі цементу, робота з гіпсовими розчинами досить зручна, гіпс абсолютно екологічний і не виділяє шкідливих для здоров'я людей речовин.

 

Застосування будь-якого виду сухих сумішей зручно тим, що для отримання готового розчину достатньо змішати їх з водою в рекомендованих виробником пропорціях і ретельно перемішати. Більшість видів даних будматеріалів випускаються в мішках по 25 кг, витрата зазвичай вказується на упаковці.

  • Сухі будівельні суміші для основних видів ремонту