Штукатурка Короїд

Декоративная штукатурка Короед в Харькове

Подивитися ціни на декоративні штукатурки Короїд

 

Штукатурка Короїд є один з видів фінішних структурних покриттів, що застосовуються для обробки внутрішніх і зовнішніх поверхонь будівель.


Свою назву цей тип сумішей отримав завдяки тому, що декор поверхонь, створений з їх застосуванням, має вигляд невеликих, хаотично розташованих борозенок, що нагадують структуру дерева, пошкодженого жуком-короїдом. Хороші властивості міцності і висока атмосферостійкість дозволяють використовувати такі штукатурки для обробки фасадів, а також для оформлення приміщень з високим експлуатаційним навантаженням.

 

Сухі суміші короїд виготовляються на основі білого цементу, з додаванням акрилових полімерів і гранул різного розміру: 1,5 мм, 2,5 мм, 3,5 мм. Вид візерунка залежить від розміру (фракції) гранул. Короїд більш дрібної фракції застосовується для отримання щільного неглибокого декору, такий вид суміші зазвичай використовується для обробки фасадів і внутрішніх поверхонь в невеликих приміщеннях. Більш рельєфний, великий декор отримують за допомогою короїда 3,5 мм. Така штукатурка відмінно виглядає на великих площах.

 

Цена на штукатурки Короед в ХарьковеГотові сухі суміші Короїд розводяться водою, в пропорції зазначеної виробником. Ці штукатурки володіють хорошою пластичністю, високою покривною здатністю, що не омиляются, швидко сохнуть, мають гарну паропроникність. Короїд легко наноситься на поверхню звичайним будівельним інструментом - шпателем з нержавіючої сталі. Для виконання затирання (формування декору) використовуються пластикові терки. Застосування декоративних штукатурок перешкоджає розтріскування поверхонь будівель.

 

Перед нанесенням структурних штукатурок необхідно якісно вирівняти і очистити поверхню. Нерівності основи не повинні перевищувати розміру гранул Короїда. Для забезпечення кращої адгезії і рівномірного вбирання, поверхні обробляються будівельними грунтами. Щоб забезпечити хороше формування декору, на підставу також попередньо наносять спеціальні будматеріали - грунт-фарби. Штукатурку Короїд можна застосовувати для оформлення снуваняя з бетону, цегли, газоблоку, OSB, фанери; наносити фінішний шар на чорнові цементні штукатурки. Дуже популярно використання декоративних штукатурок при утепленні фасадів пінопластом в Харкові.



  • Штукатурка Короїд