Керамзит - екологічний матеріал для утеплення будівель

Керамзит в Харькове

Подивитися ціни на керамзит в мішках і навалом

 

Керамзит –це досить легкий, сипучий будівельний матеріал, що отримується шляхом прискореного випалення спеціально підготовленої глини легкоплавких сортів. Пориста структура, яка обумовлює малу вагу і хороші теплоізоляційні якості даного будівельного матеріалу, утворюється завдяки тому, що при різкому сильному нагріванні глина закипає, внаслідок чого і утворюються бульбашки повітря. При цьому вона оплавляється, і керамзит зазвичай має зовні гладку, досить герметичну поверхню. Не дивлячись на те, що технологія виготовлення даного матеріалу порівняно проста, неточне дотримання всіх етапів виробничого процесу може істотно вплинути на підсумкове якість виробленого продукту.


 

Керамзит істотно легше більшості будівельних наповнювачів, например щебня такой же фракции. Высокие звуко- и теплоизоляционные качества позволяют использовать керамзит, как достаточно недорогой и надежный материал для утепления полов, стен и других элементов конструкций. Данный материал обладает высокими прочностными характеристиками, не тонет в воде, не горюч, не напитывается влагой, а также полностью экологичен. Долговечность и высокая прочность такого наполнителя позволяют использовать его для утепления даже такой важной части здания, как фундамент. Причем применение керамзита при обустройстве фундамента позволяет уменьшить глубину его закладки.

 

Доставка керамзитаНе дивлячись на те, що керамзитний гравій отримують штучним шляхом, усi його компоненти абсолютно натуральні, тому при будівництві екологічно чистого житла цілком допустимо застосування даного матеріалу. Крім того, що такий наповнювач не схильний до гниття і розкладання, він має ще одну істотну гідність при облаштуванні утеплення конструктивних елементів приватних будинків - завдяки сипучої структури в керамзиті не заводяться гризуни. До того ж, в порівнянні з більшістю сучасних штучних матеріалів, призначених для утеплення, керамзит вигідно відрізняється низькою ціною, зручністю і безпекою в роботі.

 

Купити керамзит в Харкові можна або навалом - в цьому випадку доставка матеріалу здійснюється самоскидами, а розвантаження керамзиту відбувається безпосередньо зсипання заповнювача з кузова машини на місці призначення. Також завжди є можливість замовити керамзит в мішках. В цьому випадку фасовані будматеріали з доставкою необхідно буде розвантажити вручну, але вартість самого привозу може обійтися дешевше, ніж доставка самоскидом, так як невелика кількість будматеріалів зазвичай перевозиться Газелями.

  • Керамзит - екологічний матеріал для утеплення будівель