Застосування різних марок цементу

Цемент М400 с доставкой по ХарьковуПодивитися ціни на цемент

 

Важко знайти більш затребуваний в будівництві матеріал, ніж цемент. Цементи різних марок використовуються для проведення практично всіх видів зовнішніх будівельних робіт, при зведенні будівель і для внутрішнього оздоблення приміщень.


Міцність, довговічність і безпека конструкцій, виконаних з застосуванням цементу, забезпечують не спадає попит на цей матеріал на протязі багатьох десятиліть.

 

Найбільш поширеними марками цього матеріалу в сучасному будівництві є цемент М400 и М500. Марка, що застосовуеться до такої в'язкої речовини, характеризує його міцну якість. Наприклад, цемент М400 повинен витримувати навантаження 400кг/см3. Для підтвердження марки, в заводських умовах проводяться випробування партій продукції. Для цього виготовляються спеціальні зразки, до яких прикладається зусилля, спрямоване на стиск і вигин.

 

Для побутового будівництва найбільш часто використовується портландцемент марки 400. Цей будматеріал відмінно підходить для виконання внутрішньої і зовнішньої штукатурки, для підготовки кладових сумішей, для дрібних ремонтних робіт всередині і зовні приміщень. Цемент М500 частіше застосовується при зведенні промислових будівель і конструкцій підвищеної міцності. Це в'яжучий рекомендується використовувати при будівництві підземних споруд, а також для виготовлення конструкцій в умовах постійної надмірно підвищеної вологості, при регулярних впливах агресивного навколишнього середовища. Саме ця марка зазвичай використовується для виготовлення блоків тротуарної плитки.

 

Купить цемент М 400 и М 500 в ХарьковеТранспортування навального будматеріалу цього виду зазвичай здійснюється залізничними вагонами або спеціальними автомашинами. Таким способом цей будівельний матеріал часто поставляється на промислові підприємства або заводи. Для побутових цілей, портландцемент зазвичай фасується в мішки по 50 і 25 кг. У такому вигляді можна купити цемент у Харкові і доставити його на будь-який об'єкт.

 

Цемент в мішкахбільш зручний для перевезення невеликими вантажними машинами, знаючи точну вагу мішка, будівельникам легко розрахувати і замовити необхідну кількість будматеріалів з доставкою. Для виготовлення будівельних розчинів і бетонів, крім в'яжучого, обов'язково потрібно заповнювач. Тому часто разом з цементом також замовляється пісок в мішках. Для поліпшення властивостей матеріалу і зручності роботи в розчини рекомендується додавати різні пластифікатори та інші види будівельної хімії.

  • Застосування різних марок цементу