Будівельні грунти - застосування грунтовок глибокого проникнення

Строительный грунт глубокого проникновения

Подивитися ціни на грунт

 

Якість і довговічність будь-якого ремонту завжди в великій мірі залежать від правильно підібраного набору будматеріалів. Тому купуючи будматеріали Харків необхідно пам'ятати, що підсумковий зовнішній вигляд практично будь-який обробки залежить не тільки від властивостей фінішного покриття, але і від грамотно обраних засобів для обробки поверхонь.


 

Для того щоб верхні декоративні покриття, такі як фарба, шпалери або певні види шпаклівок трималися на поверхнях надійно і красиво, необхідно відповідно підготувати основи. Перш за все, поверхня зачищається, з неї видаляється будь-яке сміття, залишки старих будматеріалів, при необхідності виконують додаткове зрівнювання. Після проведення попередніх робіт основа покривається рівномірним шаром відповідної грунтовки. Види цього матеріалу можуть відрізнятися за своїми властивостями і характеристиками. Критеріями для вибору грунтовки служать тип поверхні, яка буде оброблятися, а також вид матеріалу, який буде служити наступним шаром виконуваної обробки.

 

Найбільш часто для внутрішніх робіт використовуються будівельні грунти глибокого проникнення, такі як FRONT (Фронт), СТ 17 (Церізіт) або HYDROSTOP (Гідростоп, Майстер). Такі будматеріали випускаються як у вигляді концентратів різної насиченості, так і у вигляді готових до вживання будівельних грунтовок. Універсальні будівельні ґрунти з високим проникаючим ефектом можна застосовувати перед нанесенням шару штукатурки або шпаклівки на стіни і стелю, використовувати як матеріал для обробки основ перед заливкою рідких підлог, такий вид грунту підійде для підготовки поверхонь до подальшої облицювання стін плиткою із застосуванням клею СМ 11.

 

Глубоко проникающая строительная грунтовкаОсновний компонент глибокопроникаючих будівельних грунтів - акрилові полімери. Багато виробників випускають подібні будматеріали, до складу яких входять спеціальні добавки, що дозволяють захистити оброблену поверхню від виникнення цвілі і грибка. Застосування грунту значно покращує адгезію та гігроскопічні властивості поверхонь, збільшує термін служби покриттів. Будівельні грунти дозволяють істотно поліпшити зчеплення поверхні з подальшим шаром будматеріалів, які наносяться на основу. Це особливо важливо для гладких слабосмочених поверхонь.

 

Готові і концентровані будівельні грунти глибокого проникнення зазвичай фасуються в каністри по 1, 2, 5 і 10 л. Витрата грунту становить від 100 до 200 мл/м2 і залежить від виду і якості оброблюваної основи.

  • Будівельні грунти - застосування грунтовок глибокого проникнення