Ніздрюваті газобетонні блоки ЮДК - теплий, легкий стіновий матеріал

Газобетонный блок ХСМ

Подивитися ціни на газоблок

Важливими параметрами будь-яких стінових матеріалів для будівництва або ремонту будинку завжди є теплоізоляційні властивості, екологічність і, звичайно, ціна виробів. Оптимальним поєднанням цих характеристик має широко використовуваний в останні роки будматеріал - газоблок UDK (ЮДК), газоблок ХСМ.


Газобетонні блоки – це рівні високоякісні блоки, виконані з пористого бетону, що володіють високою міцністю, низькою вагою і відмінними теплоізоляційними показниками. На відміну від пінобетону, цей будматеріал виробляється методом автоклавного твердіння, в процесі якого не відбувається об'ємних змін в матеріалі. Такий спосіб дає можливість отримати будматеріали Харків з наперед заданими характеристиками і необхідним набором технологічних властивостей. При виготовленні газоблоків ЮДК утворення пористої структури відбувається в результаті взаємодії газообразователя з гідратами окису кальцію, а в пінобетонi пороутворення досягається введенням піноутворювача безпосередньо в бетонну суміш та її перемішуванням. Крім того, пінобетон часто виготовляється в досить кустарних умовах і не завжди відповідає заявленим показникам і характеристикам. Якісні пористі газобетонні блоки ЮДК виробляються в заводських умовах, на високотехнологічному обладнанні. Відповідність цього продукту пропонованим нормам підтверджується наявністю у заводу всіх необхідних протоколів випробувань і сертифікатів продукції.

Кладка газобетонных блоков ЮДКГазоблоки відрізняються точною геометрією і високою рівністю поверхонь. Використання такого матеріалу при будівництві будівель, дозволяє не тільки отримати енергозберігаючий комфортний будинок, а й заощадити кошти на його обробці. Завдяки практично ідеальної поверхні матеріалу, конструкції, виконані з таких блоків, не потребують обов'язкової вирівнювальної штукатурки.

Газобетон простий в обробці, легко ріжеться звичайним будівельним інструментом. Кладка такого матеріалу проводиться за допомогою спеціального клею. Завдяки точній геометрії блоків витрата клею надзвичайно низька, його тонкий шар, на відміну від звичайного розчину, не створює містків холоду в стіні, виконаної з «теплого» газобетону.

  • Ніздрюваті газобетонні блоки ЮДК - теплий, легкий стіновий матеріал