Стрічка паперова армуюча Semin 50 мм, 150 м

Паперова армуюча стрічка для стиків гіпсокартону BANDE JOINT ТМ Semin (Франція)

Армуюча паперова стрічка Сьомін призначена для посилення стиків, кутів гіпсокартону, вона суттєво зміцнює шви та захищає їх від деформації та тріщин, робить місця стиків ідеально рівними, допомагає приховати дрібні дефекти монтажу. Стрічка BANDE JOINT застосовується під шпаклівку, підходить для всіх видів стиків.

Стрічку для швів BANDE JOINT рекомендується застосовувати тільки всередині приміщень при вологих роботах з використанням гіпсокартону (ГКЛ).

Ширина стрічки: 50 мм

Довжина: 150 м.п.
 

В інтернет-магазині будматеріалів Будбаза Абсолют завжди можна купити стрічки для гіпсокартону у Харкові різних видів. Цікавлять гіпсокартон Харків, ціни, профіль для гіпсокартону та комплектуючі - все це ви знайдете на будбазі Абсолют. Ми пропонуємо купити гіпсокартон у Харкові з доставкою та самовивозом, гіпсокартон від кращих виробників: Кнауф, Плато, Баугіпс. Тут можна купити профіль для гіпсокартону у Харкові різної товщини – 0,45 мм, 0,55 мм. Щоб купити будівельні матеріали Харків з доставкою - залиште своє замовлення на сайті або зателефонуйте нашим менеджерам. Також у нас можна замовити послуги вантажників (занесення на поверх), вивіз будівельного сміття, утеплення фасаду. Бажаєте купити гіпсокартон у Харкові недорого – дзвоніть!

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 3061

Армуюча паперова стрічка Semin (Франція) для обробки швів гіпсокартону.

Ширина: 50 мм.

Довжина: 150 м.п.

230.00 грн