Гипсокартон стеновой 2,5 м Кнауф Diamant / Титан 1200*2500*12,5 мм

Гіпсокартон стіновий Кнауф Діамант / Титан

Плити KNAUF Diamant - тверді гіпсокартонні плити типу ГКПВО (гіпсокартонна плита волого і вогнестійка), які складаються зі спеціального обробленого гіпсового сердечника в оболонці з високоякісного картону. Це системний компонент високоякісного сухого будівництва, придатний для конструктивних елементів з високими вимогами протипожежної безпеки, звукоізоляції (висока маса на одиницю поверхні, м'якість при вигині), вологостійкості, механічної міцності (висока твердість і міцність), підвищеної жорсткості обшивають конструкції (висока міцність завдяки вихідної щільності), стійкості до ударів м'яча (стабільність при ударних навантаженнях).

Сфери застосування такі, як система "приміщення в приміщенні", будівництво на дерев'яному каркасі (в тому числі і зовні будівель під шаром захисту від погодних умов), будівництво лікарень, шкільних та спортивних будівель, дільниць із значним рухом і великою кількістю людей (холи, коридори), ізностойкій та ударостійкі облицювання, приміщення з підвищеною вологістю, високоякісне житлове будівництво.

Гіпсокартон - це сучасний оздоблювальний матеріал, що ідеально підходить для вирівнювання стель, стін, створення внутрішніх міжкімнатних перегородок. Ми пропонуємо купити гіпсокартон в Харкові різного розміру і товщини. Для оздоблення стін і створення перегородок зазвичай використовується стіновий гіпсокартон товщиною 12,5 мм, розміром 1200*2500 мм. Knauf Diamant застосовується в приміщеннях з підвищеними вимогами до міцності поверхні, протипожежного захисту, звукоізоляції.

На нашому сайті ви можете не тільки купити гіпсокартон в Харкові, але і замовити профілю для гіпсокартону, клею, шпаклівки та всі необхідні комплектуючі.

 

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 1988

Гіпсокартон стіновий 2,5 м Кнауф Diamant / Титан 1200*2500*12,5 мм

Гіпсокартон Кнауф Діамант / Титан - це підвищена міцність листа (вага 46 кг), можливість підвищеної навантаження не дюбелі, придатність до використання в приміщеннях з підвищеною вологістю, високі звукоізоляційні характеристики, протипожежна плита відповідно до DIN 18180

806.00 грн