Профіль КНАУФ CD 60 4 м 0,6 мм

Профіль для гіпсокартону CD 60, 0,6 мм Knauf

Інтернет-магазин будматеріалів БудБаза Абсолют пропонує купити профіль Knauf (Кнауф) ЦД 60 у Харкові за низькою ціною.

Профіль для гіпсокартону Кнауф ЦД 60 має товщину сталі 0,6 мм та регламентовану кількість цинкового покриття, яке запобігає корозії металу. На стінці профілю є три поздовжніх гофра - один у центрі і два по краях від центрального, вони забезпечують жорсткість профілю, а значить і всієї конструкції. Центральний гофр є орієнтиром при встановленні каркаса (як віссю), а також служить центральною віссю при стиковці листів обшивки. Полиця є опорою для кріплення елементів каркаса, а також важливим елементом жорсткості профілю. Ширина полиці CD профілю складає 27 мм. На полиці є три поздовжні гофри - один у центрі і два по краях, які забезпечують жорсткість стельового профілю. Важливим елементом CD профілю є напівкруглі загини на кінцях полиці профілю, діаметром близько 6 мм, які є опорою для сполучних елементів каркаса.

CD (ЦД) профіль - стійкий профіль для гіпсокартону, монтується в напрямний профіль UD (УД). До стійких профілів CD (ЦД) безпосередньо кріпляться листи гіпсокартону. Кріплення стоїчного профілю для гіпсокартону CD (ЦД) до основи (стіні) проводять за допомогою П-подібних підвісів (П-125, П-250. П-70 та ін). При монтажі підвісних стель з використанням гіпсокартону, кріплення здійснюється за допомогою анкерних поворотних підвісів та спиць різної довжини. Монтаж профілю CD (ЦД) до напрямних профілів проводять з використанням шурупів по металу 3,5 * 9,5, гіпсокартон кріпиться до стійких профілів за допомогою шурупів по металу 3,5 * 25.

В інтернет-магазині будматеріалів БудБаза Абсолют можна купити профіль для гіпсокартону в Харкові будь-якої конфігурації. Ми пропонуємо профіль для гіпсокартону різної товщини – 0,4 мм – стандартний профіль, 0,5 мм – посилений профіль. Цікавить ціна на профіль для гіпсокартону у Харкові – телефонуйте нам! Тут можна купити профіль для гіпсокартону стійковий CD (ЦД), напрямний UD (УД), перегородковий UW (УВ) та CW (ЦВ), профіль для гіпсокартону Харків можна купити завдовжки 3 м та 4 м. Також у нас є все для монтажу гіпсокартон – кріплення, шурупи 25-е для гіпсокартону, шурупи 9-і «блохи», всі комплектуючі, армуючі сітки – серпянка, шпаклівки, штукатурки, ущільнювальні звукоізоляційні стрічки Діхтунг та багато іншого. Потрібен гіпсокартон Харків недорого - дзвоніть!

Інструкцію з облаштування підвісної стелі Кнауф ви зможете знайти на вкладці «Завантажити інструкцію».

text_instruction

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 1536

Профіль для гіпсокартону КНАУФ CD 60*4000, 0,6 мм< /p>

230.00 грн


  • При покупці від: 20: 218.00 грн