Профіль КНАУФ UD 27 3 м 0,6 мм

Профіль для гіпсокартону UD 27, 0,6 мм Knauf

Інтернет-магазин будматеріалів БудБаза Абсолют пропонує купити профіль Knauf (Кнауф) УД 27 у Харкові за низькою ціною.

Профіль для гіпсокартону Кнауф УД 27 має товщину сталі 0,6 мм і регламентовану кількість цинкового покриття, яке запобігає корозії металу. Стельові UD профілі мають U-подібну форму та призначені для влаштування каркасів підвісних стель та облицювань стін. Застосовується для влаштування вогнезахисних облицювань.

Стінка UD профілю має два поздовжні гофри, що надає йому додаткову жорсткість.
Для полегшення та зручності монтажу на стінці профілю виконуються отвори діаметром 8 мм, призначені для швидкого встановлення дюбелів у процесі монтажу.

В інтернет-магазині будматеріалів БудБаза Абсолют можна купити профіль для гіпсокартону в Харкові будь-якої конфігурації. Ми пропонуємо профіль для гіпсокартону різної товщини – 0,4 мм – стандартний профіль, 0,5 мм – посилений профіль. Цікавить ціна на профіль для гіпсокартону у Харкові – дзвоніть нам! Тут можна купити профіль для гіпсокартону стійковий CD (ЦД), напрямний UD (УД), перегородковий UW (УВ) та CW (ЦВ), профіль для гіпсокартону Харків можна купити завдовжки 3 м та 4 м. Також у нас є все для монтажу гіпсокартон – кріплення, шурупи 25-е для гіпсокартону, шурупи 9-е «блохи», всі комплектуючі, армуючі сітки – серп'янка, шпаклівки, штукатурки, ущільнювальні звукоізоляційні стрічки Діхтунг та багато іншого. Потрібен гіпсокартон Харків недорого. телефонуйте!

Інструкцію з облаштування підвісної стелі Кнауф ви зможете знайти  на вкладці «Завантажити інструкцію» .

text_instruction

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 1533

Профіль для гіпсокартону UD 27*3000, 0,6 мм

135.70 грн


  • При покупці від: 20: 129.00 грн