КРАЙЗЕЛЬ 412 самовирівнювальна суміш для підлоги (3-15 мм)

Самовирівнювальна суміш для підлоги Kreisel 412 FLIESS BODENSPACHTEL

Інтернет-магазин будматеріалів БудБаза Абсолют пропонує купити самовирівнюючу суміш для підлоги Крайзель 412 у Харкові за низькою ціною.

Крайзель 412 - самовирівнювальна суміш для внутрішніх робіт середньої міцності з мінеральних в'яжучих компонентів, заповнювачів і добавок, що модифікують. Після змішування з водою утворює однорідну масу, що легко розподіляється по робочій поверхні. При затвердінні практично не дає усадки. Використовується для усунення дефектів, досягнення горизонтального рівня, усунення нерівностей та шорсткості підлоги. Може бути застосована для вирівнювання поверхні як у разі нових, так і підлог, що ремонтуються, та інших елементів, підходить для для сухих і вологих приміщень. Суміш призначена для ручного виконання шару, що вирівнює, товщиною від 3 до 15 мм. Технологічний рух через 6 годин.

Kreisel 412 FLIESS BODENSPACHTEL відрізняє високу міцність зчеплення з основою, екологічність.

Сфера застосування: громадське та житлове будівництво. Підходить для укладання на міцних, несучих цементних та бетонних підставах.

Рекомендована товщина шару: 3-15 мм

Температура застосування: +5 °С - +30 °С

Час використання розчинної суміші: ≥20 хв

Міцність зчеплення з основою після витримування в повітряно-сухих умовах: ≥0,5 МПа

Межа міцності на стиск через 3 доби: ≥5,0 МПа

Межа міцності на стиск через 28 діб: ≥5,0 МПа

Велика кількість заповнювача: ≤0,63 мм

Витрата: ≈1,5 кг/м2/мм

Інтернет-магазин будматеріалів БудБаза Абсолют Харків пропонує купити самовирівнюючу суміш для підлоги Kreisel 412 за низькою ціною оптом та в роздріб. Придбати будматеріали у нашому інтернет-магазині БудБаза Абсолют Харків вигідно та зручно, крім доставки, Ви можете також замовити занесення будівельних матеріалів. Телефонуйте!

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 1959

Kreisel 412 FLIESS BODENSPACHTEL - самовирівнююча суміш для підлоги (3-15 мм), 25 кг

250.00 грн