ATLAS WODER W еластична гідроізоляційна суміш 4,5 кг

Основні особливості однокомпонентної еластичної гідроізоляції ATLASWODER W:

  • підходить для ізоляції легкого типу всередині будівель (місць, у яких вода тече без напору: на підставах, виконаних у системах підлогового та настінного опалення, для гідроізоляції ванн, кухонь, підвалів);
  • утворює ущільнюючий, високоеластичний, стійкий до виникнення подряпин шар;
  • має високу адгезію, наприклад, для бетону мін. 2,2 МПа;
  • однокомпонентна гідроізоляційна маса перед вживанням вимагає лише перемішування вмісту упаковки;
  • зручна при нанесенні, легко наноситься на OSB, ПВХ, гіпсокартон, цемент, гіпс, метал;
  • забезпечується відмінне покриття після нанесення першого шару;
  • легко контролюється товщина нанесеного шару.

УПАКОВКА

4,5 кг у пластмасовому відрі.

ВИТРАТА

Середня витрата для двох шарів залежить від поглинання та рівності основи:

Товщина шару [мм]

Витрата [кг/м²]

1,0

приблизно 0,9

2,0

приблизно 1,8

3,0

приблизно 2,7

4,0

приблизно 3,6

5,0

приблизно 4,5

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

ATLAS WODER W виготовляється у вигляді готової до вживання маси, що виробляється на основі полімерної дисперсії, заповнювачів, а також модифікованих добавок.

Щільність продукту

прим. 1,4 г/см3;

Температура основи та навколишнього середовища

від +5 °C до +30 °C

Мін./макс. товщина шару

1 мм / 5 мм

Адгезія з бетонною основою

хв. 2,2 МПа

Відкритий час роботи

хв.30 хвилин

Час висихання

прим. 60 хвилин

Накладання другого шару

прим. за 3 години

Входження

прим. за 12 годин

Приклеювання плиток

прим. за 24 години

ЗАСТОСУВАННЯ

Еластична гідроізоляція ATLAS WODER W рекомендується для створення легкої ізоляції в місцях, де вода тече без напору.

Однокомпонентна гідроізоляція ATLAS WODER W захищає основу під плиткою від вологості, що виникає всередині будівель: штукатурки та виливки в мокрих приміщеннях (душові кабіни, ванні, лазні, туалети, мийні, кухні), особливо у мокрих зонах цих приміщень: навколо ванн, душових кабін, мийок, умивальників тощо.

Еластична гідроізоляція ATLAS WODER W рекомендується для захисту елементів, які можуть бути пошкоджені внаслідок впливу вологи (комірчастий бетон, ангідритні продукти, гіпсові штукатурки та плити).

Однокомпонентна гідроізоляція ATLAS WODER W дозволяє виконувати еластичний захист кутів і розширювальних швів разом з утопленими ущільнюючими стрічками та кутками, захищає краї з'єднань стін та підлогових шарів підлоги, а також розширювальні шви. >

Еластична гідроізоляція ATLAS WODER W ущільнює поверхню навколо стін і підлог, водоканалізаційних труб разом із потопленими в розчині підлоговими або настінними манжетами.

Види ущільнюваних основ: цементні та ангідритні підкладкові шари підлоги, цементні, цементно-вапняні та гіпсові штукатурки, бетонні, залізобетонні, цегляні елементи, гіпсокартонні плити а також елементи з пустотілої цегли, блоків, OSB тощо.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

1. Підготовка основи

Підстава має бути:

рівним і несучим, тобто міцним, стабільним і очищеним від пилу, бруду, нальотів солі та слабоприлеглих шарів основи, залишків старих фарб, масел та інших субстанцій, які можуть послабити адгезію маси. Тріщини та дірки розширюють механічним шляхом та заповнюють цементним розчином. Пилові основи, а також основи, виконані з гіпсових матеріалів, потрібно зашліфувати та прибрати пил.

сухим, наносять масу на повністю висохлі поверхні після підтвердження проби, проведеної за допомогою плівки. Необхідно укласти шматок плівки зі штучної речовини на поверхні приблизно 1 м. Якщо після закінчення 10-20 годин на внутрішній поверхні плівки з'являються крапельки води, то основа не придатна до укладання маси ATLAS WODER W. Свіжовиконані поверхні, наприклад, штукатурки або підлоги ущільнюються після повного їх висихання, однак, не раніше ніж через 14 днів після виконання.

− заґрунтованим.

 

Приготування маси

ATLAS WODER W виробляється у вигляді однорідної пасти, готової до безпосереднього застосування. Її не можна з'єднувати з іншими матеріалами, розбавляти чи загущати. Безпосередньо перед застосуванням масу потрібно перемішати для отримання однорідної консистенції (рекомендується застосування дриля з низькими обертами).

Ущільнення

Маса наноситься як мінімум двома шарами. Перший шар наноситься пензлем, починаючи з тих місць, на яких додатково будуть застосовані ущільнюючі стрічки, куточки і манжети. Ці елементи утоплюють у свіжонанесеній масі ATLAS WODER W. Нанесення другого шару приступають після повного висихання першого (приблизно через 3 години). Чергові шари наносять пензлем або сталевою теркою.

Оздоблювальні роботи

Шар, що утворився після схоплювання (приблизно через 24 години) оберігають від пошкоджень шляхом нанесення штукатурки, кераміки, підлогових покриттів. Ущільнену поверхню необхідно оберігати від дії води під тиском приблизно протягом 3 днів.

ВАЖЛИВА ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

• Необроблювані поверхні захищають від забруднення.

• Продукт під час схоплювання гідроізоляційного шару чутливий до дії морозу. Під час схоплювання маси ізольовані місця потрібно берегти від опадів щонайменше 12 годин.

• Потрібно уникати виконання робіт під прямим сонячним промінням. Висока вологість повітря та низькі температури збільшують час схоплювання суміші.

• Всі отвори повинні бути захищені гвинтоподібними кільцями ущільнювачів.

• Продукт містить цемент і дратівливо діє на дихальні шляхи та шкіру людини. Може спричинити пошкодження очей та алергію при контакті зі шкірою. Його необхідно зберігати далеко від дітей. Чи не вдихати пил. При роботі необхідно використовувати захисний одяг, захисні рукавиці та окуляри або маску для обличчя. У разі потрапляння продукту на шкіру (або волосся) потрібно негайно зняти забруднений одяг та помити шкіру під струменем води. У разі потрапляння продукту в очі обережно промити їх водою протягом кількох хвилин.

 

Ви можете купити еластичну гідроізоляціюATLASWODERW та інші будматеріали за низькою ціною на нашій будбазі Абсолют у Харкові. 

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 2853

ATLAS WODER  W - високоеластична маса ущільнювача (однокомпонентна) для гідроізоляції легкого типу всередині будівель.

Упаковка: 4,5 кг у пластмасовому відрі.

838.00 грн