Демпферна стрічка для підлоги IZOLON 8 мм* 150 мм* 50 м

Демпферна стрічка для підлоги IZOLON (Ізолон)

Демпферна стрічка для підлоги – це спінена поліетиленова стрічка (крамкова стрічка, крайова стрічка). Демпферна стрічка укладається між стяжкою та стіною по всьому периметру приміщення, також може застосовуватися для поділу великих ділянок стяжки, виконуючи роль компенсаційного шва.

Найчастіше демпферні стрічки застосовуються при облаштуванні «плаваючих» підлог та теплої підлоги. Демпферна стрічка забезпечує звукоізоляцію – запобігає передачі ударних шумів; теплоізоляцію – знижує втрати тепла через стіни, що примикають. При влаштуванні теплої підлоги демпферна стрічка компенсує температурне розширення стяжки.

Хочете купити демпферну стрічку IZOLON (Ізолон) в Харкові за низькою ціною – телефонуйте або розміщуйте замовлення в інтернет-магазині СтройБаза Абсолют. У нас завжди вигідна ціна на демпферну стрічку Ізолон. Купити будматеріали в інтернет-магазині СтройБаза Абсолют Харків вигідно та зручно, замовте доставку по Харкову та області, не виходячи з дому, на нашому сайті крім доставки, Ви можете також замовити занесення будівельних матеріалів. Телефонуйте! 

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 1420

Демпферна стрічка для підлоги IZOLON ширина 150 мм, товщина 8 мм, довжина 50 м

520.00 грн