Цемент ПЦ ІІ Б-Ш-400 (25 кг) Міцний дім Івано-Франківськ

Цемент М400 Івано-Франківськ (Міцний дім)

Цемент Міцний дім (Міцний дім) – це високоякісний цемент марки 400 (ПЦ II/Б-Ш-400), що виготовляється з портландцементного клінкеру дрібного помелу, з додаванням гіпсу та гранульованого доменного шлаку.

Цемент М400 Міцний дім застосовується для виготовлення бетонів, бетонних та штукатурних розчинів, розчинів для кладки. Цемент Міцний будинок має підвищену водонепроникність і знижене тепловиділення при схоплюванні.

БудБаза Абсолют пропонує купити цемент в Харкові за найбільш вигідною ціною. Ми здійснюємо доставку цементу в будь-яку точку Харкова та області, також Ви можете купити цемент у Харкові самовивозом, приїхавши до нашого магазину. Міцний дім – це цемент ціна та якість якого найбільш оптимальні, тому саме ця марка зарекомендувала себе як найпопулярніший цемент Харків за останні роки.

Купити цемент Міцний дім у Харкові завжди вигідно. Міцний дім – це високоякісний цемент точної марки ПЦ II/Б-Ш-400, завжди точна насипка (вага відповідає заявленому), можливість купити цемент у Харкові у фасуванні 50 кг та 25 кг. Міцний дім – це цемент ціна якого завжди нижча, ніж ціна на Євроцемент (заводська тара), нічим не поступаючись йому як. В інтернет-магазині будматеріалів СтройБаза Абсолют завжди можна купити цемент Харків за низькою ціною, у нас можна замовити пісок та цемент з доставкою та самовивозом складу у Харкові, купити керамзит, гранотсів, пісок митий та кар'єрний у мішках та навалом, пластифікатори для бетону та багато іншого інше.

Вага, об'єм, щільність
Вага
25 кг
Характеристики
Марка
ПЦ-400
Колір
Серый
Країна виробник
Украина

Характеристики

Вага, об'єм, щільність
Вага
25 кг
Характеристики
Марка
ПЦ-400
Колір
Серый
Країна виробник
Украина

Всі відгуки (0)

Написати відгук

Оцінка

Є в наявності

Модель: 3034

147.00 грн


  • При покупці від: 80: 142.00 грн

Рекомендовані товари